Altınyıldız Classics’ten Almanya’ya ikinci mağaza

Yeni normal ile birlikte yurtdışında mağazlaşma çalışmalarına hız veren Altınyıldız Classics, Almanya’daki ikinci mağazasını Dortmund şehrinde açtı.

Erkek giyim sektörünün önde gelen markalarından Altınyıldız Classics, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinin azalması ile birlikte yurtdışı yatırımlarına devam ediyor. Almanya’daki ilk mağazası Frankfurt’ta bulunan Altınyıldız Classics, normalleşme sürecine geçiş ile birlikte ikinci mağazasını Dortmund şehrinde açtı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Altınyıldız Classics, Almanya'nın en önemli sanayi şehirleri arasında yer alan, kültür ve teknoloji şehri olarak bilinen Dortmund’da Thier Galerie AVM‘de yeni konseptiyle 170 metrekarelik alanda hizmet vermeye başladı." ifadelerine yer verildi.

Dortmund’daki mağaza ile Altınyıldız Classics’in yurtdışındaki mağaza sayısı 22’ye ulaştı. Yıl sonuna doğru Almanya’daki üçüncü mağazasını Köln’de açmayı planlayan Altınyıldız Classics’in yurtdışında büyümeyi sürdürmesi bekleniyor.

Coca-Cola’ya zam geliyor! Tarih belli oldu: İşte zamlı kola fiyatları Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: Ünlü köftecide domuz eti iddiası: Bakanlıktan açıklama İş dünyası zam için harekete geçti! Asgari ücret tartışmaları başladı Fed tutanakları: Üyelerin büyük çoğunluğu faiz indirimini destekledi