AHK & DÜNYA işbirliğindeki "Bankacılık ve Sigorta Sektörü" paneli saat 14:00'te

AHK Türkiye ile DÜNYA Gazetesi işbirliğinde düzenlenen “SEKTÖRLER KONUŞUYOR” programında “Bankacılık ve Sigorta Sektörü” başlığıyla gerçekleştirilecek. 

Haber Merkezi |

AHK Türkiye ile DÜNYA Gazetesi işbirliğinde sürdürülen “SEKTÖRLER KONUŞUYOR” online canlı yayın serisi bu kez “Bankacılık ve Sigorta Sektörü” başlığıyla gerçekleştirilecek. 

9 Mart Salı günü saat 14:00’te NBE Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ’ın modere edeceği panele AHK Türkiye Başkanı Dr. Markus C. Slevogt, DZ Bank AG Baştemsilcisi Pınar Ersoy, Alternatifbank Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Şimşek, Nart Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Levent Nart ve Cantek Soğutma Genel Müdürü Hakan Karaca katılacak. 

Paneli DÜNYA sosyal medya hesaplarından canlı olarak izleyebilirsiniz. 

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak Yargıtay kararı: Emeklilerin kredi ödemeleri maaşlarından kesilemez