LGS İKİNCİ NAKİL SONUÇ EKRANI 2024 | MEB LGS 2 nakil sonuç öğrenme (meb.gov.tr)

LGS ikinci nakil sonuç ekranı 2024… MEB tarafından duyurulan birinci tercih sürecinde yerleşemeyen öğrenciler için heyecanla beklenen gün geldi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), LGS ikinci nakil yerleştirme sonucunu duyurdu. 29 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında tamamlanan başvuru döneminin ardından öğrenciler kimlik no, okul no ve doğum tarihlerini kodlayarak yerleştirme sonuçlarını görüntüleyebilecek. MEB LGS 2 nakil sonuç öğrenme (meb.gov.tr)…

Haber Merkezi |

LGS ikinci nakil sonuç ekranı 2024 ve MEB LGS 2 nakil sonuç öğrenme (meb.gov.tr) ekranı araştırılıyor. Birinci yerleştirmede istediği okula yerleşemeyen ve boş kontenjan sürecinden faydalanarak yerleşmeyi planlayan öğrenciler için MEB beklenen süreci duyurdu. Böylece adaylar kimlik numaraları, okul numaraları ve doğum tarihleriyle sisteme giriş yaparak sonuçları görüntüleyebiliyor. İşte detaylar…

LGS İKİNCİ NAKİL SONUÇ EKRANI 2024

LGS İKİNCİ NAKİL SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINZ

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Yerleştirmeye Esas 2. Nakil sonuçları MEB tarafından açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığınca Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 29 Temmuz'da açıklanan birinci nakil sonuçlarının ardından bugün de yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları erişime açıldı.

MEB LGS 2 NAKİL SONUÇ ÖĞRENME (MEB.GOV.TR)

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) LGS birinci nakil sürecinde yerleşemeyen öğrencilerin beklediği haberi duyurdu. Böylece LGS adayları sisteme kişisel bilgileriyle giriş yaparak sonuç görüntüleyebiliyor. Öte yandan LGS 2. nakil sonuçlarına sadece meb.gov.tr'den değil e-okul'dan da erişilebilecek. 

MEB
Deniz Demir'den GSS borçları için soru önergesi Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! Ceyhan Belediye Başkanı'na hapis ve siyasi yasak kararı Kiralık ve satılık ev sayısı arttı, reel fiyatlar düştü! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor? “Fed’in faiz indirimi Kamala Harris’i ABD’nin 47. Başkanı yaptı”