Doping Hafıza, İngiltere'ye açılıyor

Online eğitim uygulamaları alanında faaliyet yürüten Doping Hafıza, Londra’da açmayı planladığı ofis ile İngiltere’ye açılacak.

Haber Merkezi |

Teknolojik alt yapısı ve interaktif öğrenme modelleriyle Türkiye'de 10 yılında fazla süredir online eğitim uygulamaları sunan Türk markası Doping Hafıza, İngiltere’de ofis açmaya hazırlanıyor.

Eylül ayında Londra’da açılması planlanan İngiltere ofisi ile marka, global platformda da yer almak istiyor.

Türkiye'de yapay zekâ destekli akıllı test paneli, akıl haritaları, infografikler, rehberlik videoları, velilere özel hazırlanan Gelişim Bilgilendirme Sistemi, soruları videolu çözen Çözücü uygulaması, Reflekslerle Matematik, Serüvenlerle Fen Bilimleri ve Tarih Yolculuğu gibi eğitim ve konsept derslerle ilerleyen marka, oyunlaştırma teknikleriyle de öne çıkıyor.

Marka, aynı zamanda tüm derslerle dijital ortamda kişiselleştirilmiş çalışma programı gibi metotlarla YKS, LGS, KPSS, DGS ve ALES gibi sınavlara yönelik özel eğitimler de düzenliyor.

Zeytinyağında 'var yılı'na girildi: Fiyatlar nasıl etkilenir, düşüş görülür mü? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde EYT'liler risk altında! Uzmanı tarih vererek uyardı: Hak kaybına neden olabilir Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar