Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim öğretim yılı mesajı

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı bugün başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımlayarak öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Haber Merkezi |

Yaklaşık 20 milyon öğrenci için 2024-2025 eğitim öğretim yılı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımlayarak öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı:

"2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın eğitim camiamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor; gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize derslerinde, kıymetli öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyorum."

Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Piyasalar ne bekliyor? Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! “Fed’in faiz indirimi Kamala Harris’i ABD’nin 47. Başkanı yaptı” Gayrimenkul sektörünün temsilcileri uyarıyor: Faizler düşmeden önce konutunuzu alın Almanya'da, Türk anne ve oğlunun öldüğü yangın kundaklama olabilir! Kredi çekecekler dikkat: 100 bin TL'lik kredinin toplam maliyeti ne kadar?