Rus savaş uçağı Su-34 düştü: İki pilot yaşamını yitirdi

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Rus Hava Kuvvetleri'ne ait bir Su-34 savaş uçağı, Kuzey Osetya Cumhuriyeti'nde eğitim uçuşu sırasında düştü. Kazada uçaktaki 2 pilot hayatını kaybetti.

Haber Merkezi |

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus Hava Kuvvetleri'ne ait Su-34 savaş uçağının Kuzey Osetya bölgesinde eğitim uçuşu sırasında düştüğünü açıkladı.

2 pilot yaşamını yitirdi

Uçakta bulunan 2 pilotun da hayatını kaybettiği belirtildi. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Kuzey Osetya'da, Rus Havacılık ve Uzay Kuvvetleri'ne ait Su-34 uçağı planlı eğitim uçuşu yaparken dağlık bölgeye düştü. Mürettebat hayatını kaybetti." denildi.

Bakanlık, kazanın bir teknik arızadan meydana geldiğini belirtti. Rus devlet medyası, uçakta iki pilotun bulunduğunu yazdı.

Arda Güler ve Kenan Yıldız finale kaldı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Bodrum dünyanın en iyileri arasında! Ünlü seyahat dergisi paylaştı Fırsatçılar kayıt dışı telefonda yasağı delmenin yeni yolunu buldu Her aileye bir finansal danışman mı atanacak? Yetkili isimden yeşil ışık... Türkiye'nin en zengin şehirleri belli oldu! Liste açıklandı: İşte zirvenin sahibi...