Katar'da kritik 'Gazze' zirvesi: CIA ve Mossad rehine takası için masada

CIA ve MOSSAD yöneticileri ile Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani'nin, bugün Doha’da bir araya gelerek Gazze’de ateşkes sağlanması ve rehine değişimi konularını görüşmesi bekleniyor.

Haber Merkezi |

CIA ve MOSSAD yöneticileri ile Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani bugün Doha’da Gazze’de ateşkesi ve rehine takasını görüşecek.

Esir takası müzakereleri için görüşülecek

İsrail cephesinden yapılan açıklamada, İsrail dış istihbarat teşkilatı Mossad'ın Direktörü David Barnea’nın Tel Aviv ile Hamas arasındaki esir takası müzakereleri ‘teşvik etmek’ amacıyla Katar’a gideceği açıklanmıştı. Görüşmede, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ve Mısır İstihbarat Başkanı Hasan Mahmud Reşad’ın da yer alacağı bildirilmişti.

Naci Görür, sosyal medyadan isyan etti: Söyleyen haddini bilmeli! Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Asgari ücret ve emekli maaşı ne kadar zamlanacak? İşte masadaki oran... Kimse ilk sırayı tahmin edemedi! Dünyanın en güçlü ve hızlı otomobilleri belli oldu Marmarabirlik zeytin alım fiyatlarını belirledi EPDK’dan kritik karar! Elektriğe gizli zam yolda!