İsrail'de ilk kez COVID-19'un Brezilya ve Şili varyantları tespit edildi

İsrail'de yeni tip koronavirüsün (COVID-19) Brezilya ve Şili'de ortaya çıkan varyantına rastlandı. Yurt dışından dönen 3 kişide görülen varyantlar ülkede endişe yarattı.

Haber Merkezi | AA |

İsrail Sağlık Bakanlığı, COVID-19 aşısı olan ve yurt dışından dönen 3 İsraillinin ikisinde Brezilya, diğerinde de Şili varyantı tespit edildiğini açıkladı.

Ayrıca ülkede tamamı İsrail vatandaşı olmayan 19 kişide de COVID-19'un Hindistan'da ortaya çıkan türüne rastlandığı ifade edildi.

Bu vakalarla birlikte İsrail'de tespit edilen COVID-19'un Hindistan varyantı sayısının 60'a çıktığı kaydedildi.

İsrail'de geçen hafta aşılanmış 4 kişinin de aralarında bulunduğu 41 kişide COVID-19'un Hindistan'da ortaya çıkan türü tespit edilmişti.

Nüfusuna oranla dünyada en fazla aşı yapılan ülke konumundaki İsrail'de, son haftalarda COVID-19 salgınında günlük vaka sayısı 200'ün altına düştü.

Asgari ücret ve emekli maaşı ne kadar zamlanacak? İşte masadaki oran... Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Kimse ilk sırayı tahmin edemedi! Dünyanın en güçlü ve hızlı otomobilleri belli oldu Marmarabirlik zeytin alım fiyatlarını belirledi EPDK’dan kritik karar! Elektriğe gizli zam yolda! Dakikada 600 mermi atan milli Thunderbold görücüye çıktı! TSK envanterine girecek