İsrail duyurdu: Gazze'ye bombardıman en az 7 ay daha sürecek

İsrail Ulusal Güvenlik Danışmanı Tzachi Hanegbi, İsrail ordusunun Gazze'deki saldırılarının bu yılın sonuna kadar devam etmesini beklediğini söyledi.

Haber Merkezi |

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ndeki zulmünü sürdüren İsrail, kana doymuyor. Bölgedeki saldırılarda en az 15 bin 328'i çocuk, 10 bin 171'i kadın olmak üzere 36 bin 171 Filistinli öldürüldü, 81 bin 420 kişi yaralandı.
Can kaybı her geçen saat artmaya devam ederken, bir radyo programına katılan İsrail Ulusal Güvenlik Danışmanı Tzachi Hanegbi, Gazze'ye yönelik saldırılar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Saldırılar bu yılın sonuna kadar devam edecek"

Hanegbi, 7 Ekim'de başlayan Gazze'ye yönelik saldırıların en az bu yılın sonuna kadar devam etmesini beklediğini söyledi.

Filistin-Mısır sınırı boyunca uzanan Philadelphia Koridoru'ndaki duruma dair de konuşan Hanegbi, bu bölgenin şu anda yüzde 75'inin İsrail'in kontrolünde olduğunu belirtti.

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 236 gündür aralıksız devam ederken ordunun Gazze'nin güneyindeki Refah'a yönelik saldırıları sürüyor.

İkinci el otomobil satışında yeni dönem başlıyor Finansal okuryazarlığınızı ücretsiz eğitimlerle geliştirin! İş GYO, Marmara Park AVM’nin arsasını satıyor İPA Başkanı Gökce: Türkiye, organize suçta Avrupa'da birinci Rifat Hisarcıklıoğlu'dan ücret artışı için gelir vergisi çağrısı Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler?