Hamas lideri Yahya Sinvar’ın ölmeden önceki anları yayınlandı

İsrail ordusu, Hamas lideri Yahya Sinvar'ın son anlarına ait olduğu öne sürülen drone görüntülerini yayımladı. Paylaşılan videoda, Sinvar'ın çatışmanın son anlarına kadar direnç gösterdiği iddia edilen sahneler yer alıyor.

Haber Merkezi |

Hamas lideri Yahya Sinvar'ın öldürüldüğü doğrulandı. İsrail Ordu Radyosu, Yahya Sinvar'ın öldürüldüğünü belirterek, "Cesedin üzerinde ön DNA testi yapıldı ve sonuç pozitif çıktı" açıklamasını paylaştı.

İşte o görüntüler...

Son anlarına ait görüntüler paylaşıldı

Hamas kaynakları ise Sinvar'ın öldürüldüğünü doğruladı. İsrail ordusu, yayınladığı yeni görüntülerde, Hamas lideri Yahya Sinvar’ın son anlarına ait olduğu iddia edilen drone çekimlerini paylaştı.

Görüntülerde Sinvar’ın yaralı halde bir koltukta oturduğu ve yaşamını yitirmeden önce direnişini sürdürdüğü görülüyor.

"Bize bir şey olmaz demesinler" diyerek deprem uzmanı o ili uyardı: Birçok ile enerji transferi oldu Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! RTÜK yeni kararları duyurdu: Gündüz kuşağına ağır yaptırımlar geliyor Konut kiralamaya korkan yatırımcı işyeri ve ofise döndü Terör listesinde arananların ihbar ödüllerine enflasyon zammı! Dolar ve Euro bugün ne kadar? İşte son durum...