Gizemli salgın alarmı: Hayvanat bahçesindeki 9 maymun ölü bulundu

Hong Kong Hayvanat ve Botanik Bahçeleri'ndeki hayvanat bahçesi görevlileri, 8 maymunun ölü bulunduğunu, bir maymunun da sıra dışı davranışlar sergiledikten sonra aniden öldüğünü açıkladı. 

Haber Merkezi |

Bölge yetkilisi John Lee, bölgenin kapatılıp dezenfekte edildiğini ve otopsi ve toksikolojik testler yapılmak üzere uzmanların çağrıldığını söyledi. 

Ölen hayvanlar arasında Uluslararası Doğa Koruma Birliği tarafından "kritik derecede tehlike altında" olarak listelenmiş türlerin de bulunduğu belirtildi. 

Bakanlık, test sonuçlarını beklerken, ölümlerin olası nedenine ilişkin açıklama yapmadı ancak salgın ihtimalinin üzerinde durulduğu ifade edildi. 

Eski İngiliz kolonisindeki en eski park olan Hong Kong Zooloji ve Botanik Bahçeleri, 1871 yılında halka açılmıştı.

Fırsatçılar kayıt dışı telefonda yasağı delmenin yeni yolunu buldu Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Her aileye bir finansal danışman mı atanacak? Yetkili isimden yeşil ışık... Türkiye'nin en zengin şehirleri belli oldu! Liste açıklandı: İşte zirvenin sahibi... Satmayıp kiraya da vermeyince devlet boş eve el koydu! Yasa ilk kez uygulandı Malatya 5.9'luk depremle sarsıldı: Prof. Dr. Görür'den ilk açıklama geldi...