FETÖ elebaşının ölümüyle ilgili soruları ABD'li yetkililer geçiştirdi

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel, “ABD’de yaşayan özel şahıslarla ilgili konularda yorum yapmam” dedi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby de Washington ile Ankara arasında bu konuya dair bir iletişim olmadığını ifade etti.

Haber Merkezi | AA |

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel'e, günlük basın toplantısında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü soruldu.

"ABD'de yaşayan özel şahısları ilgilendiren konularda yorum yapmam"

Patel, "Haberleri gördüm ancak sunabileceğim hiçbir şey yok. ABD'de yaşayan özel şahısları ilgilendiren konularda yorum yapmam." diyerek soruyu geçiştirdi.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby de çevrim içi düzenlediği basın toplantısında, FETÖ elebaşının ölümü konusunda Washington ile Ankara arasında bir iletişim olup olmadığı yönündeki soruya "Şu anda bir şey yok." diyerek yanıt verdi.

Milyonları ilgilendiriyor: En düşük memur maaşı kaç TL olacak? İşte tahminler Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! BYD, Türkiye'deki fabrikası için Fransız şirketle anlaştı Vural Çelik'in ailesi sessizliğini bozdu! Gülse Birsel'e yanıt verdiler FETÖ firarisi gazeteci, Gülen'in nasıl öldüğünü saniye saniye anlattı HÜRJET bir ilki gerçekleştirdi! Ses hızının üzerine çıktı: İşte o anlar