Chevron çalışanlarından WeChat'i silmelerini istedi

Chevron'un çalışanlarından WeChat'i silmelerini istediği duyuruldu.

Petrol alanında faaliyet gösteren ABD'li Chevron, ABD Başkanı Donald Trump'ın Çin menşeli Tencent firmasının uygulaması WeChat'i ABD'de yasaklamasının ardından çalışanlarından uygulamayı telefonlarından silmelerini istediği basına yansıdı.

Geçtiğimiz haftasonu bir ABD mahkemesi Trump'ın WeChat indirmelerini ulusal güvenlik endişeleri sebebiyle yasaklama kararını durdurmuş, bunun üzerine ABD Ticaret Bakanlığı karara itiraz edeceğini duyurmuştu.

Bloomberg'in haberine göre, Chevron uygulamayı "uyumsuz" olarak tanımladı ve 27 Eylül tarihine kadar telefonlarından silmelerini istedi. Çalışanların söz konusu isteğe uymamaları durumunda şirketin ağına bağlanamayacakları belirtildi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Köfteci Yusuf çıkışı Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Ambulansın önünü kesip 112 çalışanlarını dövenler yakalandı Ayçiçek yağı fiyatlarında rekor: 3 ayda 3 zam! Fiyatlar daha da yükselecek mi? TÜSİAD Başkanı Turan: Önceliğimiz, ekonomik istikrar ve güven tesisi Ev almak isteyenler en karlı yolu buldu! Akın akın kredi çekiyorlar