Beyaz Saray: İki lider Ege ve Suriye'de istikrarın önemini konuştu

Beyaz Saray, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Joe Biden görüşmesiyle ilgili, "Biden ve Erdoğan, Rusya'dan tahıl ihracatı, Ege ve Suriye'de istikrarın sürdürülmesinin önemini konuştu. Biden, yapıcı ilişkileri sürdürme arzusunda." açıklaması yaptı.

Haber Merkezi |

Beyaz Saray Basın ofisi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden arasındaki görüşme ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Açıklamada, Biden'ın Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya davet edilmesinin önünü açan mutabakatı memnuniyetle karşıladığı belirtildi. İki liderin, Ege ve Suriye'de istikrarı korumanın önemi, Ukrayna tahıl ihracatının önündeki Rus engellerinin kaldırılması ve ikili ilişkilerde yakın istişarelerin sürdürülmesi konusunda anlaştıkları belirtildi.

Aile ve coğrafya etkisi: Zengin doğmak mı, aklını kullanarak zengin olmak mı? Borsa düşerken paniklemek yerine fırsatları yakalayın Apple Watch'unuzun pil ömrünü iki kat artıracak. Şarj sorununu tarihe karıştıracak 10 etkili ayar Kredi kartından nakit çekemeyen çözümü böyle buldu: 1 yılda katlandı Petrol fiyatları tırmanıyor! İran rafinerileri hedef tahtasında YouTube hesaplarına erişim sorunu yayılıyor! Kanallar silindi