ABD'den ateşkes görüşmeleri hakkında açıklama: İhtiyatlı bir iyimserlik içindeyiz

İsrail ile Hamas arasında devam eden esir ve ateşkes anlaşması müzakereleriyle ilgili açıklama yapan Kirby, "İşlerin iyi yönde ilerlediği konusunda ihtiyatlı bir iyimserlik içindeyiz." dedi.

Haber Merkezi | İHA |

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ederken, bölgede esir ve ateşkes anlaşmaları müzakereleri de sürüyor.

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby yaptığı açıklamada, "İşlerin iyi yönde ilerlediği konusunda ihtiyatlı bir iyimserlik içindeyiz." dedi.

Hamas ile İsrail arasında hala bazı boşluklar olduğunu belirten Kirby, "Bu boşlukların kapatılabileceğine inanıyoruz ve Ulusal Güvenlik Konseyi Orta Doğu ve Kuzey Afrika Koordinatörü Brett McGurk ile ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Başkanı William Burns de şu anda bunu yapmaya çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Çelik üretimi dünyada düştü, Türkiye’de yükseldi Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Milyonlarca iPhone kullanıcısını sevindiren gelişme: Önümüzdeki hafta geliyor Milyonları ilgilendiriyor: En düşük memur maaşı kaç TL olacak? İşte tahminler BYD, Türkiye'deki fabrikası için Fransız şirketle anlaştı Vural Çelik'in ailesi sessizliğini bozdu! Gülse Birsel'e yanıt verdiler