ABD'de COVID-19 nedeniyle bir hastanede kadın doğum servisi kapatıldı

Florida eyaletinde hizmet veren bir hastane, COVID-19 vakalarındaki artış nedeniyle kadın doğum servisini geçici olarak kapattığını açıkladı.

Haber Merkezi | İHA |

ABD'de COVID-19 vakalarının hızla artması nedeniyle hastaneler personel sıkıntısı yaşanmaya başladı. Florida’da Holy Cross adlı bir hastane, COVID-19 vakalarındaki artışın ardından personel sıkıntısı çektiği gerekçesiyle kadın doğum servisini kapattı.

Holy Cross Sözcüsü Christine Walker, doğum servisinin kapatılmasının hastaların yararına olduğuna değinerek bir sonraki bilgilendirmeye kadar kadın doğum servisinin kapalı kalacağını açıkladı.

Yetkililer, Florida’da Omicron mutasyonunun yayılmasıyla günlük vaka rekoru kırıldığını açıklarken geçtiğimiz haftadan bu yana COVID-19 testi olmak için hastaneye başvuranların sayısının ise oldukça fazla olduğu biliniyor.

Tüketicinin korunmasına ilişkin kanun teklifi yasalaştı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Fed’in Bej Kitap raporu yayımlandı: İmalat düşüşte, istihdam artıyor Devlet Bahçeli'nin, Öcalan çıkışı ne anlama geliyor? Ekmekte zam bilmecesi... Fırınlar fiyat artırdı: 'Zamlara karşı gelemiyoruz' Çelik üretimi dünyada düştü, Türkiye’de yükseldi