7 dakika boyunca 78 tonluk uçağın altında kaldı! O anlar kameraya yansıdı

Rusya'da bir havalimanında korkunç bir kaza meydana geldi. Kalkışa hazırlanan 78 tonluk bir uçağın altında kalan teknisyenin bacağı ezildi. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, ağır yaralanan teknisyenin bacağı ampute edildi. Kazanın detaylarıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Merkezi |

Rusya’nın Koltsovo Havalimanı’nda gerçekleşen korkunç kazada havaalanı teknisyeni olan Rail Khasanov, kalkışa hazırlanan Airbus A320 tipi yolcu uçağının altında kalarak ezildi.

Korkunç olay güvenlik kameralarına yansıdı

Pilotun, uçağın iniş takımlarıyla Khasanov’un bacaklarının üzerinden geçerek ezdiği anlar, izleyenlerin tepkisini çekti. Kaza anını görüntüleyen kamera kayıtlarında pilotun, teknisyenin uçağın altından çekilmesini beklemeden hareket ettiği ortaya çıktı.

"Kemiklerimin patladığını hissettim"

Kaza sonrası yoğun bakıma kaldırılan teknisyenin bacağı kalçadan ampute edildi. 78 tonluk ağırlığın altından sağ olarak kurtulan adam yaşadığı anları şöyle ifade etti: "Kocaman bir tekerlek bacağımın üzerinden geçti. İlk başta acı hissetmedim, ama sonra kemiklerimin patladığını hissettim. Yedi dakika boyunca uçağın altında yatarken bilincim açıktı."

Bodrum dünyanın en iyileri arasında! Ünlü seyahat dergisi paylaştı Fiyat/kazanç oranı ile hisse senedi seçimi stratejileri! Fırsatçılar kayıt dışı telefonda yasağı delmenin yeni yolunu buldu Her aileye bir finansal danışman mı atanacak? Yetkili isimden yeşil ışık... Türkiye'nin en zengin şehirleri belli oldu! Liste açıklandı: İşte zirvenin sahibi... Satmayıp kiraya da vermeyince devlet boş eve el koydu! Yasa ilk kez uygulandı